هفت‌ویک | فروشگاه اینترنتی آنلاین

معرفی انواع لباس عروس جدید بیشتر بدانید

کد کالا: C31721

  • مغذی
  • ویتامین E
  • عصاره آلوئه ورا
  • تحت لیسانس FKBK انگلستان
  • (این محصول با بسته بندی کشور مبدا برند عرضه می گردد.)
قیمت :
۲۴,۸۰۰ تومان ۳۱,۰۰۰ تومان
عدد
پیشنهادی

چرا کرم دست و صورت آلوئه ورا مکس لیدی ؟

کرم دست و صورت گیاهی آلوئه ورا مکس لیدی هم باعث آبرسانی به پوست شده و هم تقویت کننده ی پوست بوده و رطوبت لازم برای دست و صورت را به همراه دارد.
کرم آبرسان دست و صورت آلوئه ورا مکس لیدی حجم 100 میلی لیتر
تفاوتی نمی‌کند که پوستتان خشک، چرب و یا مختلط باشد در هر صورت مرطوب کننده‌ها فرآیند پیرسازی پوست را به تاخیر می‌اندازند و آن را در مقابل تغییرات آب‌وهوا حفظ می‌کنند. آبرسان ها برای مراقبت و آب¬رسانی روزانه ، به پوست دست و صورت ساخته شده اند. کرم آبرسان آلوئه ورا مکس لیدی به پوست لطافت و نرمی فوق‌العاده‌ای بخشیده و آسیب¬ های متاثر از کم‌ آبی و خشکی پوست را برطرف می¬کند. این کرم آبرسان دارای ترکیباتی بوده که نرم ¬کننده و ضد التهاب پوست می باشند. کرم دست و صورت MAX LADY سرشار از ویتامین‌های مختلف بوده که رطوبت ¬رسان، ترمیم کننده ، نرم ¬کننده و جوان¬ساز پوست به شمار می¬روند. استفاده از این کرم آبرسان بدون ایجاد حالت چرب بر روی پوست ، آن را نرم نموده و سبب بالا بردن خصوصیت کشسانی (الاستیسیته) پوست می گردد. مرطوب نگاه داشتن مدام پوست از راه های ضد پیری کردن پوست محسوب می¬شود و برای بهبود کیفیت پوست ، کاملا سودآور است. روغن های گیاهی موجود در این کرم آبرسان ، مرطوب ¬کننده بوده و خاصیت ضدالتهاب و آنتی ¬باکتریال¬ دارد و به خاطر داشتن ویتامین E در از بین بردن چین ¬و ¬چروک و جوان¬ سازی پوست کاملا تاثیرگذار است.
کرم دست و صورت مکس لیدی هم ختصیت آبرسانی دارد هم ترمیم کننده ی پوست بوده و هم افزایش نرمی و لطافت پوست به ‌ویژه پوست¬های خشک و حساس را به ارمغان می آورد. این کرم مرطوب کننده ی تایلندی در رفع و پیشگیری چین ¬و¬ چروک موثر بوده و خاصیت تسکین ¬دهندگی، ضد التهابی و رفع اگزما را داراست . کرم آبرسان مکس لیدی حاوی روغن آلوئه ¬ورا بوده که آلوئه ¬ورا حاوی انواع ویتامین¬های C, B, A و E می باشد و خصوصیت ضد التهابی دارد و رطوبت پوست را به ‌طرز خارق العاده ای حفظ می¬کند. علاوه بر آن سبب حفاظت از پوست در مقابل آفتاب، نرم¬ کنندگی، زیبایی و درخشندگی پوست می گردد.

این کرم آبرسان با ترکیبات مخصوص طبیعی خود که شامل روغن آلوئه ورا می باشد ، تقویت کننده و نرم کننده ی فوق العاده ای برای پوست های خشک و آسیب دیده می باشد و سبب آبرسانی مناسب به پوست دست و صورت می شود و حسی لطیف و دلنشین شبیه ابریشم بر روی پوست به وجود آورده و باعث نرمی و لطافت پوست می شود. علاوه بر آن ، این کرم حاوی ویتامین E و A بوده که روشن کننده ، جوان کننده و شفاف کننده ی پوست می باشد و باعث روشن سازی لکه ها و نقاط تیره ی پوست می گردد . فرمولاسیون ویژه ی این کرم به گونه ای می باشد که حتی می تواند سبب از یبن رفتن آثار باقیمانده از جای زخم بر روی پوست گردد و سبب شود که پوست به احیا و بازسازی مجدد سلول های خود بپردازد.
ترکیبات خاص گیاهی آلوئه ورا ، به خاطر داشتن ویژگی های ضد میکروبی ، رایحه ای دلنشین و آرامش بخش دارد. این کرم برای انواع پوستها مناسب بوده و البته که روی پوست های خشک و معمولی اثربخشی بیشتری دارد.

ویژگی های کرم آبرسان دست و صورت آلوئه ورا مکس لیدی
مرطوب کننده و آبرسان
روشن کننده و ترمیم کننده پوست
نرم کننده و مرطوب کننده قوی پوست های خشک و آسیب دیده
حاوی عصاره ی آلوئه ورا
نرم کننده و مغذی پوست
حاوی ویتامین E
تحت لیسانس شرکت FKBK انگلستان

Card image cap

نحوه استفاده
شبی یک بار مقداری از کرم را به پوست دست یا صورت خود مالیده و ماساژ دهید تا کاملا جذب پوست شده و آن را از حالت خشکی خارج کند. به طور هم زمان در طول روز نیز از ضدآفتاب استفاده شود.


مدل Aloe Vera
برند MAX LADY
کشور مبدا برند تایلند
مناسب پوست تمامی انواع پوست
SPF ندارد
نوع محفظه نگه دارنده تیوپی
مقدار 100 میلی لیتر

(مارال نوشین) | ۳ سال قبل

😍😘😘😘

(مارال نوشین) | ۳ سال قبل

من کاملا ازش راضی ام