تاثیر اهنگ روی جنین -هفت ویک99756
صداهای ناگهانی و بلند میتوانند کودک را به افزایش فعالیت سوق دهند. سر و صداهای خشن همچنین باعث اختلالات جنینی، کاهش وزن هنگام تولد، زایمان زودرس میشوند و میتوانند ساختار مغز جنین را تغییر دهند.
ضربان قلب جنینی هنگامی که موسیقی در دسیبلهای پایینتر پخش میشود، کاهش مییابد. این نشانه آن است که به موسیقی توجه دارد. همانطور که در فلسفه هندی سانسکار مشهور است، آنچه که جنین میشنود میتواند بعد از تولد بر پیشرفت و یادگیریاش تأثیر بگذارد.
موسیقی آرام و مناسب بارداری می تواند تاثیرات مطلوب و مزایای زیادی برای مادر باردار و جنین داشته باشد، بطور مثال آهنگ ملایم می تواند استرس و ناراحتی های مادر را کاهش دهد و موجب افزایش حرکات و ضربان قلب جنین شود. همچنین تحقیقات نشان داده اند موسیقی مناسب بارداری می تواند توانایی یادگیری جنین را در سال های آینده و بزرگسالی افزایش دهد. نوزادان می توانند حتی تا 12 ماه بعد از تولد چیزی را که شنیده اند را به خاطر آورده و نسبت به آن واکنش نشان دهند. تعدادی از پژوهشگران بر این باورند که مادرانی که در زمان بارداری آهنگ های آرام گوش می کنند، نوزادان آرام تری خواهند داشت. محیط رحم محل بسیار آرامی است بنابراین نوزاد تمام صداهای اطراف خود را به طور کامل می شنود. شنیدن صدای اطراف توسط نوزاد به معنای واکنش و تاثیری است که صداهای اطراف بر روی او دارد. دایره زنگی با ارائه این مقاله می تواند تاثیرات موسیقی بر هوش جنین را به طور کامل و دقیق شرح دهد.
مادر نیز باید از موسیقی لذت ببرد. اگر مادر از نوع خاصی از موسیقی لذت نبرد، آن موسیقی بر جنین داخل شکمش نیز تأثیری نخواهد گذاشت.
- بهجای موسیقی کلاسیک میتوانید لالاییها و موزیک عصر جدید[۲] را امتحان کنید.
- همچنین میتوانید سبکهای دیگر موسیقی را گوش دهید که خیلی پرسروصدا و شلوغ نیستند؛ مانند R&B آرام و موسیقی پاپ.
- صداهای ضبطشده از طبیعت و صدای آب و امواج دریا برای جنین آرامشبخشاند.
- موسیقیای انتخاب کنید که هارمونی و پایهای یکسان داشته باشد. تغییرات ناگهانی در ریتم، ضربآهنگ و صدای موسیقی باعث وحشت و آزار کودک میشود.
- هدفون را روی شکم مادر نگذارید. بهجای این کار موسیقی را با بلندگو پخش کنید. برخلاف تصور عموم، قرار دادن هدفون روی شکم زن حامله اصلاً لازم نیست و صدای آن برای جنین بسیار بلند و آزاردهنده خواهد بود و باعث تحریک بیشازحد او میشود. صدای موسیقی باید در محیط خانه پخش شود.
-
دوبار در روز و هر بار بین ۵ تا ۱۰ دقیقه برای جنینتان موسیقی پخش کنید. به یاد داشته باشید که جنین بیش از یک ساعت در روز در معرض موسیقی قرار نگیرد. در مدت زمان پخش موسیقی زیادهروی نکنید. قرار گرفتن زیاد در برابر موسیقی جنین را بیشازحد تحریک میکند.
اثرات
-
کودکان را آرام می کند. فشار خون را پایین می آورد و گرفتگی های عضلانی را کاهش می دهد. اثری به اندازه 10 میلی گرم والیوم دارد. موسیقی باروک همچنین سرعت تنفس و ضربان قلب را نیز کاهش می دهد.
-
هماهنگی و بهره وری را افزایش می دهد. یک کلاس ورزش بدون موسیقی را تصور کنید، سکوت می تواند به اندازه کار خسته کننده باشد.
-
ذهن را برای موضوعات پیچیده مانند ریاضیات و شطرنج آماده می کند.
-
مقدار اندومورف ها را افزایش می دهد، این ماده باعث افزایش روحیه، کاهش درد و در کل سرحال شدن می شود.
-
تمرکز و حافظه را بهبود می بخشد.
- جنینها میتوانند از طریق موسیقی به مدت 27 هفته به رشد و یادگیری بپردازند.
- جنین در رحم شروع به یادگیری زبان میکند.
- موسیقی پیشدبستانی میتواند کودک را دقیقتر کند.
خطرات صدای زیاد
مطالعات مختلفی برای بررسی تاثیر صداهای بلند در دورهی حاملگی مادر انجام شد. مطالعات نشان دادند که فاز حاملگی تا هفته 37، در مقایسه با هفته 40 طبیعی، کاهش یافته است. برخی مطالعات غیرقابل حل بوده است. تحقیقات در این زمینه هنوز در حال پیشرفت است.
تغییر ساختار مغز جنین
گوش دادن به موسیقی متضاد یا نامناسب در دوران بارداری باعث تغییر قابل توجهی در ساختار مغز جنین میشود. این نتیجهی یک مطالعه بر روی حیوانات است و تاثیر مشابهی بر جنین انسان پیشبینی شده است.
در حالی که مطالعات کامل و قطعی در مورد اثر جانبی صداهای بلند بر روی جنین انسان هنوز در حال پیشرفت هستند، اطلاعات موجود در حال حاضر به شدت بر اثرات منفی آن تاکید میکند. بنابراین، صدایهای اطرافتان را کم کنید و از رفتن به کنسرتها خودداری کنید
هنوز هیچ دیدگاهی درج نشده است. شما اولین باشید!