علائم میگرن -هفت ویک45762
میگرن یک بیماری نورولوژیک است که میتواند باعث چندین علامت میگرن یک بیماری شایع عصبی است که باعث درد شدید میشود و احساس تپش در یک طرف سر ممکن است چندین ساعت طول بکشد و ممکن است تا چند روز ادامه یابد.شوده توسط عوامل تحریک کننده مانند استرس، هورمون ها، محیط و بسیاری عوامل دیگر ایجاد می شود. اصولا سردردهای میگرنی در زنان شایع تر است و ممکن است زندگی و فعالیت روزانه ی فرد را مختل کند.
مدت زمان حملات میگرنی
بیشتر حملات میگرن از ۴ تا ۷۲ ساعت طول میکشد. اگرچه درمان موثر میتواند آنها را به چند ساعت کوتاه کند. از طرف دیگر، برخی از حملات میگرنی میتوانند حتی بیش از ۷۲ ساعت ادامه داشته باشند.
حالات
- استفراغ،
- حساسیت به نور،
- ویا بو یا صدا
- سرگیجه
- ، اختلالات بینایی
- سوزن سوزن شدن
- بی حسی صورت، دست ها یا پاها
.
- میل شدید به غذا
- افسردگی
- خستگی یا پایین بودن انرژی
- خمیازهی مکرر
- بیشفعالی
- تحریکپذیری
- سفتی گردن
ذر طول اورا
- شکل در صحبت کردن به طور واضح
- احساس مور مور یا سوزن سوزن شدن در صورت، بازوها یا پاها
- دیدن اشکال، نورها یا لکههای روشن
- از دست دادن دید به صورت موقت
علت
که هنوز علت اصلی آن ثابت شده نیست اما در علائم شناخته شده به عنوان حمله میگرنی، برخی از پزشکان معتقدند مغز افرادی که میگرن دارند نسبت به مغز افرادی که این بیماری را ندارد، در برابر محرکهای محیطی مانند استرس یا اختلال خواب واکنش شدیدتری نشان میدهد.
درمان
هیچ درمان قطعی برای میگرن وجود ندارد، اما روشهای درمانی و شیوه زندگی میتوانند به کاهش حملات در یک فرد کمک کرده و شدت حملات را کوتاه یا کاهش دهند.
درد میگرن
مردم معمولا درد میگرن را به صورت زیر توصیف میکنند:
- ضرباندار
- ذق ذقکننده
- سوراخکننده
- کوبنده
- ناتوانکننده و طاقتفرسا
همچنین، این درد ممکن است،گنگ، شدید و مدام باشد. این درد ممکن است به صورت خفیف شروع شود ولی بدون درمان، متوسط تا شدید خواهد شد.
میگرن کلاسیمیگرن کلاسیک با حالت اورا (تغییرات میدان دید مانند جرقه، نقاط روشن و خطوط مواج) تقریبا یک ساعت یا کمتر از شروع درد رخ می دهد. تقریبا ۲۰٪ از بیماران مبتلا به میگرن از این نوع هستند.
علایم هشدار دهنده
تقریبا یک چهارم از بیماران میگرنی می توانند یک سری از علائم هشدار دهنده داشته باشند. این علائم ۲۴ ساعت قبل از وقوع میگرن رخ داده و شامل اختلالات خلقی (افسردگی، تحریک پذیری و بی قراری) و احساس طعم و بوی عجیب و غریب هستند.
انواع میگرن
- میگرن با هاله
- میگرن بدون هاله
- مزمن
- قاعدگی
- همی پلژی
- شکمی
- همراه با هاله ساقه مغز
میگرن با هاله
به عنوان هشدار برای بسیاری از بیماران عمل میکند و نشانه میگرن است. هاله با اختلالات حسی مختلفی مشخص میشود که شامل موارد زیر است:
- افکار گیج کننده
- لکههای دیداری درخشان
- خطوط زیگزاگ
- لکههای کور یا حتی از دست دادن موقتی بینایی
میگرن بدون هاله
همانطور که از نامش پیداست، در این گروه، بیمار هیچگونه اختلال در هاله یا احساس تجربه نمیکند. تقریبا بیشتر افراد میگرن را بدون هیچگونه اختلال حسی یا هالهای تجربه میکنند.
با این وجود، حتی در میگرنهای بدون هاله، فرد دچار حمله یا شروع حمله میگرن میشود و یکی دو روز قبل علائم آن را تجربه میکند.
میگرن مزمن
هنگامی که حملات میگرنی بیش از ۱۵ روز در ماه رخ میدهد.
میگرن قاعدگی
وقتی حمله میگرنی به نوعی با الگوی چرخه قاعدگی مرتبط باشد.
میگرن همی پلژی
وقتی میگرن به طور موقت یک طرف بدن را ضعیف میکند.
میگرن شکمی
حمله میگرنی را به اختلال عملکرد روده و شکم مرتبط میکند.
میگرن همراه با هاله ساقه مغز
نوع بسیار کمیابی از میگرن که میتواند علائم عصبی شدیدی ایجاد کند.
هنوز هیچ دیدگاهی درج نشده است. شما اولین باشید!