هفت‌ویک | فروشگاه اینترنتی آنلاین

معرفی انواع لباس عروس جدید بیشتر بدانید

درمان بوی بد زیر بغل -هفت ویک86294

۱۴۰۱/۴/۱۷ سپیده ایمانپور
Card image cap

 

روش های درمان بوی بد زیر بغل

 

استفاده از مام

مام‌ها منافذی که از آنها عرق آزاد می‌شود را به‌طور موقت مسدود می‌کنند. بدین صورت این محصولات به کاهش میزان تولید عرق کمک می‌کنند. بنابراین، هرچه عرق کم‌تری به سطح پوست برسد، مایع کمتری در اختیار باکتری‌ها قرار گرفته و کم‌تر بوی بد ایجاد می‌شود. همچنین، مام تاریخچه کهنی در از بین بردن بوی بد زیر بغل دارد.

برگ حنا

پودر برگ حنا باعث خنک شدن پوست شده و فعالیت غدد عرق را به حداقل می‌رساند. پودر برگ حنا را نیز می‌توان همراه با پودر برگ سدر یا جوش ‌شیرین مخلوط کرده و سپس از آن استفاده کنید. برای درمان قطعی بوی بد زیر بغل برگ حنا را با جوشانده سماق یا سرکه مخلوط و به ‌صورت خمیر درآورده و روی محل قرار دهید. پس از نیم ساعت زیر بغل را با آب ‌غوره یا سرکه بشویید.

دانه شنبلیله

خواص آنتی‌اکسیدانی در دانه‌های شنبلیله می‌تواند در دفع سموم بدن کمک‌ کننده باشد و خواص ضد باکتریایی آن عفونت باکتریایی را در بدن کنترل می‌کند. اعتقاد بر این است که دانه شنبلیله برای مبارزه با بوی بد زیر بغل می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

آب لیمو ترش

آب لیمو ترش سرشار از اسید سیتریک است که به از بین بردن باکتری‌های مولد بوی بد کمک می‌کند. شما می‌توانید به سادگی یک برش لیمو ترش را زیر بغل خود بکشید یا از یک پد که با آب لیمو ترش مرطوب شده است برای این کار استفاده کنید.

 

رزماری

یک روش از بین بردن بوی بد بدن در طب سنتی استفاده از گیاه رزماری است. این گیاه دارویی در کاهش تعریق بدن مؤثر است.

برای از بین بردن بوی بد بدن نصف فنجان برگ خشک رزماری را به چهار فنجان آب داغ اضافه کنید و اجازه بدهید ده دقیقه خیس بخورد و سپس آن را در آب وان‌تان بریزید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در وان غوطه‌ور باشید. بعد از بیرون آمدن از وان، فورا پوست‌تان را خشک کنید. این کار را روزی یک‌بار انجام بدهید تا در طول روز خوش‌بو باشید.

سرکه سیب

  • یک پنبه‌ی توپی را به سرکه‌‌ی سیب آغشته کنید و به زیربغل‌تان بمالید. دو تا سه دقیقه صبر کنید و سپس دوش بگیرید. این کار را دو بار در روز انجام بدهید، یک‌بار صبح و یک‌بار دیگر هم قبل از خواب، تا زمانی که متوجه بهبودی شوید.
  • می‌توانید یک فنجان سرکه‌ی سیب را در وان پُر شده با آب ولرم بریزید و روزی یک‌بار، ده دقیقه در این آب بمانید.
  • همچنین می‌توانید دو قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را با کمی عسل در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و روزی سه بار قبل از صرف غذا، بنوشید.

درمان‌های پزشکی

  • تجویز ضدعرق‌ها و دئودرانت‌های قوی‌تر: این ضدعرق‌ها و دئودورانت‌ها را می‌توانید با نسخه پزشک از داروخانه تهیه کنید. این تجویز معمولاً اولین قدم در درمان بوی بد بدن است.
  • آنتی‌بیوتیک‌ها: مصرف آنتی‌بیوتیک‌ به صورت موضعی و خوراکی می‌تواند به کاهش باکتری‌های موجود روی پوست کمک کند.
  • بوتاکس: بوتاکس مانع از تحریک غدد تعریق توسط رشته‌های عصبی محرک شده و عملکرد این غدد را مختل می‌کند. در نتیجه تولید عرق متوقف می‌شود. البته این روش درمانی دائمی نبوده و هر چند ماه باید تکرار شود.
  • لیزردرمانی: از طریق این روش می‌توان غدد تعریق را کوچک و یا از بین برد.
  • جراحی: جراحی برای موارد حاد توصیه می‌شود که طی آن اعصاب محرک تعریق تخریب شده و یا از طریق لیپوساکشن غدد تعریق به طور کامل برداشته می‌شوند.

 

 

هنوز هیچ دیدگاهی درج نشده است. شما اولین باشید!