ادکلن یا عطر؟-هفت ویک3483
به طور کلی، عطرها براساس غلظتشان به ۵ دسته تقسیم می شوند:
- پرفیوم (Perfume): 30-20 درصد اسانس پرفیوم، بالاترین میزان غلظت را دارد و به همین دلیل است که ۶ الی ۸ ساعت ماندگاری دارد. همچنین گزینه مناسبی است برای افرادی که پوست حساسی دارند. این نوع عطر به دلیل غلظت و ماندگاری بالایی که دارد، قیمت بالایی نیز دارد.
- ادوپرفیوم (Eau De Perfume): 20-15 درصد اسانس میزان غلظت اسانس معطر به کار رفته در جایگاه دوم قرار میگیرند. معمولا در این محصولات ۱۵ الی ۲۰ درصد اسانس روغنی به کار رفته و در زمینه ماندگاری بو، میتوان بازه ۴ تا ۵ ساعته را برای آنها در نظر گرفت. ادوپرفیومها تقریبا ماندگاری و پخش بوی بالا و رضایت بخش پرفیوم را داشته و همزمان ملایمت و سبک مناسبی را نیز به همراه دارد
- ادوتویلت (Eau De Toilette):5-15 درصد اسانس ادوتویلت ها در دسته عطرهای سبک قرار دارند. چرا که در فرمولاسیون آنها تنها ۵ الی ۱۵ درصد اسانس روغنی استفاده شده است. به همان میزان که درصد اسانس آن نسبت به پرفیوم و ادوپرفیوم کم شده است، ماندگاری آن نیز کم شده است. ادوتویلت ها تنها ۳ ساعت ماندگاری دارند و بعد از آن توصیه می شود آن را مجددا برروی پوست خود اسپری کنید.
- ادوکلن یا ادکلن (Eau De Cologne) :2-5 درصد اسانس مدت ماندگاری آن کمتر از عطر خواهد بود. یک نکته در اینجا لازم به ذکر است؛ برخی فکر میکنند ادکلن مختص آقایان است در حالی که اینگونه نیست و ادکلنهای زنانه نیز در برندهای مختلف در بازار موجود است.
- اوفرش (Eau Fraiche): 1-3 درصد اسانس اوفرش ها بیشتر از آب تشکیل شده اند و به همین دلیل است که فوق العاده سبک هستند و حس شادابی و طراوت را به مخاطب القا می کنند. ماندگاری این نوع عطرها حدودا ۱ ساعت است و قیمت بسیار مناسبی دارند.

3 جز اصلی عطر
جزء اول :جزء اول که تاپ نوت نامیده می شود.
فرارترین ماده و مشخصترین بو را در دارا بوده و در تولید عطر کاربرد دارد.
این جز را نوت آغازی و یا نوت شروع کننده نیز می نامند.
جزء دوم : جز دوم که میدل نوت یا نوت میانی نامیده می شود.
کمتر فرار است و عموما عصاره یک گل (بنفشه ، یاس و غیره) است.
جزء سوم : نوت پایانی یا اندنوت، کمترین فراریت را دارد و معمولا یک رزین یا پلیمر مومی است.
هنوز هیچ دیدگاهی درج نشده است. شما اولین باشید!