همه چیز درباره پن و صابون صورت
همانطور که میدانید یک پوست نرمال که نه چرب است و نه خشک، دارای PH مشخص و نرمال برای خود دارد، عموما مقدار این PH در حدود ۵٫۵ است. حال برای بوجود نیامدن مشکلاتی پوستی، به خصوص در ناحیه صورت، باید از محصولاتی مانند پن استفاده نمود که به خاطر اسیدی بودن و کمتر بودن PH، مشکلاتی برای پوست صورت ایجاد نمی کند. زیاد بودن PH(قلیایی) باعث ایجاد چربی، آکنه و یا رشد باکتری ها می شود و کم شدن PH هم باعث چین و چروک و ایجاد حساسیت پوستی می شود.
در حالت کلی، پن ها شبیه صابون بوده اما از نظر PH کاملا متفاوت می باشند و قلیایی بسیار کمتری نسبت به صابون دارند و استفاده زیاد از ان ها برای پوست مشکلاتی مانند خشکی و حساسیت و التهاب، ایجاد نمی کند. پن یک ماده پاک کننده شستشو است که برای درمان التهاب های ناشی از ادرار کودکان یا زخم بستر، درمان لک و آکنه و… استفاده می شود و از همه مهمتر روند گردش خون را نیز افزایش می دهد.
انواع مدل های پن در بازار موجود میباشد بر این اساس انتخاب پن کمی سخت میباشد اما به یک بار مراجعه به پزشک و اطلاع از نوع پوست میتوانید پن متناسب با صورت خود را تهیه و استفاده کنید و لطافت و شادابی را برای همیشه به پوست خود هدیه دهید. از جمله پنها میتوان پن ضدجوش، پن ضد لک، پن پوست رطوبت رسان، پن پوست خشک، پن پوست مناسب پوستهای چرب، پن شستشو لایه بردار و پن ضد لک را نام برد. پنها دو شکل اصلی دارند که به صورت جامد و مایع در دسترس هستند و غلیظ میباشند.

به درستی معلوم نیست که چه کسی و یا کدام قوم یا کشوری ، اولین بار صابون را تهیه و یا استفاده از آن را آغاز کرد .از زمان های بسیار دور ، بشر در یافته بود که از اختلاط مواد چرب و خاکستر حاصل از سوختن گیاهان موادی حاصل میشود که خاصیت پاک کنندگی دارد . آنچه روشن و بدیهی است این است که ایرانیان پیش از یونانیان و رومیان ، به خواص صابون و استفاده از آن در نظافت و استحمام پی برده بودند . در اروپای قرون وسطی ، شهر مارسِی در فرانسه به صورت مرکز صابون سازی در آمده بود . در آن زمان برای تهیه صابون ، ابتدا از دانه های روغنی نظیر زیتون و خاکستر گیاهان استفاده می کردند و بعد روغن های حیوانی مورد استفاده قرار گرفت ،آهک نیز کاربرد پیدا کرد و کیفیت صابون بدین ترتیب روز به روز بهتر شد و انواع مدل های زیادی از صابون ها با ترکیبات مختلف به وجود آمدند
عمل پاک کنندگی صابون ها را می توان با توجه به ساختار مولکولی و خاصیت امولسیون کنندگی آن توضیح داد. بیشتر آلودگی ها را ترکیبات چربی و روغنی تشکیل می دهند و برای زدودن آنها معمولا از صابون استفاده می شود .
صابون ها را از نظر حالت می توان به سه نوع تقسیم کرد :
۱- صابون جامد یا قالبی
۲- صابون خمیری
۳- صابون مایع
تفاوت صابون های جامد و مایع در چیست ؟
تفاوت این دو نوع صابون در نوع ماده قلیایی استفاده شده در ترکیب آنها می باشد . چنانچه ماده قلیایی استفاده شده در ترکیب صابون سدیم هیدروکسید باشد صابون حاصل جامد ، و چنانچه ماده قلیایی مصرفی پتاسیم هیدروکسید باشد صابون حاصل مایع خواهد بود .
این روزها به نظر می رسد همهچیز« آنتی باکتریالی » شده است. در حال حاضر حدود ۸۰٪ صابونهای مایعی که در قفسههای فروشگاهها وجود دارد، دارای چنین خاصیتی هستند .اجزای آنتیباکتریال صابونها برای اینکه به خوبی عمل کنند باید حدود ۲ دقیقه روی سطح کثیف باقی بمانند ولی اکثرا افراد اینقدرها هم صبور نیستند و قبل از اینکه ترکیبات آنتیباکتریال بتواند بدرستی تاثیر خود را بگذارد آن را میشویند .

هنوز هیچ دیدگاهی درج نشده است. شما اولین باشید!