همه چیز راجب کاشت ناخن -هفت ویک88998
کاشت ناخن چیست ؟
گفته میشود داشتن دستهایی زیبا به داشتن ناخنهایی زیبا وابسته است شاید به همین دلیل است که خانمها این روزها زیاد به سمت روشهای زیباتر کردن ناخنها مانند کاشت ناخن رو آوردهاند. البته علاوه بر زیبایی دلایل دیگری چون مشکلات ناخنها و داشتن ناخنهای بدفرم و بد رنگ خیلیها را ترغیب به انجام این عمل میکند. کاشت ناخن مخصوصا برای کسانی که ناخنهای ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است و مانع عادت جویدن ناخن می شود.
- انواع کاشت ناخن
در حالت کلاسیک دو نوع اصلی از انواع کاشت ناخن تعریف شده که بقیه روش های متنوع آن، از همین دو روش ابتدایی مشتق شده و حالاتی گوناگون و همچنین دوامی متغیر را در زیبایی و استحکام ناخن ها ایجاد می نمایند. شیوه قلم گذاری و پخش مواد در این روش ها از یکدیگر متفاوت بوده و در بسیاری از موارد می توان با اضافه نمودن انواع زیورآلات مخصوص ناخن، شاخه های جدیدی از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد. این دو نوع اصل کاری، به این ترتیب تعریف می شوند:
- کاشت ناخن با مواد پودری
- کاشت ناخن با مواد ژله ای
در این دو دسته کلاسیک، با استفاده از مواد مذکور می توان 14 نوع جدید از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد که به شرح زیر می باشند:
- کاشت ناخن پودری
- کاشت ناخن ژله ای
- کاشت ناخن قالبی یا دوآل
- کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
- کاشت ناخن اکلیلی
- کاشت ناخن آکواریوم
- کاشت ناخن دیپینگ
- لمینیت ناخن یا لاک جلیش ( ژلیش )
- کاشت ناخن سیلک
- کاشت ناخن میکس
- کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی
- کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت
- کاشت ناخن مرمریت
- کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری
- کاشت پودری
کاشت ناخن پودری روشی ایمن است که جایگزین مناسبی برای ناخنهای آکریلیک به حساب می آید. در این روش بوی نامطبوعی وجود نداشته و زمان کمتری صرف کاشت ناخن می شود. کاشت ناخن پودری نسبت به انواع دیگر کاشت ناخن، جدید تر بوده و با مزایای مختلفی که دارد، جایگزین کاشت های آکریلیک و ژله ای خواهد شد. در کاشت پودری هیچ نیازی به نور UV نیست که این خود یکی از مزایای استفاده از کاشت ناخن پودری بوده و با استفاده از این روش نیازی به نگرانی در مورد اشعه های مضر UV وجود ندارد. به خصوص این که تحقیقات نشان می دهند که قرار گرفتن در نور UV باعث ایجاد انواع سرطان می شود.
- کاشت ژله ای
کاشت ناخن ژله ای یکی از دسته کاشت های بسیار زیبا و با دوام است که در مقایسه با روش های دیگر می تواند جذابیت بسیار زیادی را برای ناخن ها ایجاد کند. در این نوع از کاشت از ژل در سه مرحله با نام های بیلدینگ ژل ( ژل زیر سازی )، فینیشینگ ژل ( ژل استحکام دهنده ) و تاپ شاین ( ژل نهایی درخشان ) استفاده می شود. ابتدا بر روی ناخن ها زیر سازی و سوهان کشی و مانیکور انجام می شود و پس از اعمال محلول ضد قارچ بر روی ناخن ها مراحل ژل گذاری انجام خواهد شد. در انتها بر روی این نوع از کاشت می توان از انواع مدل دیزاین همچون فرنچ، لاک و انواع مدل از طراحی های شیک و ساده استفاده کرد
- کاشت ناخن قالبی
کاشت ناخن قالبی به نوعی بی کیفیت ترین نوع کاشت ناخن محسوب می شود. در نوع کاشت ناخن، مواد کاشت روی ناخن مصنوعی زده می شود و بعد از ضد قارچ زدن روی ناخن ها این ناخن مصنوعی را روی ناخن فشار می دهند تا بچسبد و بعد ناخن مصنوعی را می کنند. از آنجای که این نوع کاشت احتیاج به سوهان کشی ندارد بعد از مدت کوتاهی به اصطلاح ناخن هوا میگیرد.
- کاشت ناخن فیبر
در انواع کاشت ناخن به روش گیاهی یا فیبر بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت زا تنها با گذاشتن الیافی طبیعی به عنوان تیپ که همانند کاغذهای بریده شده می باشد، به کاشت ناخن پرداخته می شود. مواد کاشت ناخن فیبر مانند مواد ژله ای بوده اما دارای فرمولاسیونی متفاوت از مواد کاشت ژله ای ناخن می باشد همچنین پس از هر مرحله، باید دست را درون دستگاه UV قرار داده و به روش معمول سوهان کشی انجام شود.
- اکلیلی
این نوع از کاشت ناخن از مشتقات کاشت ناخن پودری بوده و با استفاده از اکلیل های مختلف در قسمت فرنچ ناخن ها، به طراحی دائم تا ترمیم بعدی ناخن ها اقدام می شود. این روش نیز در گذشته بسیار محبوب بوده اما به مرور زمان و با به وجود آمدن روش هایی مدرن تر، طرفداران خود را از دست داده است.
- ماربل
یکی از روش های کاشت ناخن و در واقع طراحی ناخن به شکل سنگ مرمر می باشد. یعنی در انتها طراحی ناخن شما به شکل سنگ طبیعی خود نمایی خواهد گرد. برای این کار نیاز به پودر سفید گچی و لاک مشکی و لیکویید خواهید داشت. البته رنگ ها کاملا سلیقه ای بوده و بنا بر سلیق خود می توانید رنگ های مختلفی را در دیزاین ناخن استفاده کنید. در این روش ابتدا پودر گچی بر روی ناخن قرار گرفته و سپس با لاک مشکی بر روی آن خط های نا متوازن کشیده می شود. پس از آن به واسطه استون یا لیکویید بر روی رنگ مشکی کشیده و آنها را به شکل رگه های سنگ مرمر هدایت خواهید کرد.
- دیپینگ
در این روش از انواع کاشت ناخن بدون استفاده از لیکوئید و تنها با پودر و پرایمر به کاشت ناخن می پردازیم. روش انجام کار به این ترتیب است که پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها و زدن ضد قارچ باید یک لایه پرایمر به سطح ناخن زده و سپس تمام ناخن را به یکباره و به شکل عمود در پودر فرو ببریم. در این روش باید جهت ایجاد حجم دلخواه در ناخن ها، این مراحل را چندین بار تکرار نمائیم. در نهایت سوهان کشی و بافرینگ انجام شده و ناخن ها را پولیش می کنیم.
- ژلیش
لمینیت به معنای کاور کردن لایه نازکی از مواد مختلف (معمولا پلاستیک) بر روی اجسام می باشد. بنابراین لمینیت ناخن یعنی کاور کردن ناخن که می تواند هم با پودر و لیکوئید و هم به روش لاک جلیش ( ژلیش ) انجام شو
- اکواریوم
یکی از عجیب ترین و در عین حال زیباترین انواع کاشت ناخن، کاشت آکواریوم است که معمولا روی یکی از ناخن های دست انجام می شود. در این روش، به وسیله حالت خاصی از چسباندن دو تیپ روی یکدیگر و ایجاد فاصله ای مناسب بین آن ها، فضای خالی ایجاد می شود. می توان با تزریق اندکی آب مقطر در آن و استفاده همزمان از اکلیل های رنگی، جلوه ای متحرک و زیبا همچون آکواریم ایجاد کرد. روش کاشت ناخن آکواریوم به مهارت بسیار بالایی نیاز داشته و معمولا به وسیله مقدار مناسبی از پودر آکریلیک اقدام به ساخت زیر سازی محکم و مناسب برای ناخن ها می کنیم.
- سیلک
در این روش از انواع کاشت ناخن حالت طبیعی ناخن ها حفظ شده و با چسباندن لایه ای از جنس ابریشم (یا فایبر گلاس) بر روی ناخن طبیعی یا تیپ گذاری شده به ایجاد ضخامتی مناسب بر روی ناخن ها می پردازیم. سپس برای محکم نمودن صدف ناخن ها، از چسب مخصوص استفاده کرده و در هر مرحله نیز از اسپری فیکس کننده استفاده می نمائیم، این روش از انواع کاشت ناخن بسیار نادر بوده و کاربرد چندانی در مراکز تخصصی ناخن ندارد.
- میکس
همانطور که از اسمش معلوم است کاشت ناخن میکس ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می دهید. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و داخل دستگاه یووی خشک می کنند. کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است.
- فرنچ
یکی از پرطرفدارترین روش های طراحی ناخن از گذشته تاکنون، مدل فرنچ است. کاشت ناخن فرنچ به این صورت است که بستر ناخن تا خط لبخند به رنگ روشن یا بی رنگ بوده و خط لبخند به بعد با رنگ سفید طراحی می شود. فرقی نمی کند که ناخن هایتان کوتاه باشد یا بلند، گرد باشد یا نوک تیز؛ چرا که فرنچ ناخن روی انواع ناخن ها مناسب بوده و طرح زیبایی را خلق می کند. در برخی مواقع، افراد برای زیبایی بیشتر طراحی ناخن فرنچ، روی یکی از ناخن ها (معمولا ناخن حلقه) را با نگین یا سایر اکسسوری ها، دیزاین می کنند. حتی می توان یکی از ناخن ها را با رنگ دیگری البته از خانواده همان رنگ فرنچ، طراحی کرد.
- مرمریت
در انواع کاشت ناخن به روش اکلیلی می توان از مرمریت استفاده نمود که از سنگ ریزه هایی بسیار براق و زیبا تشکیل شده و زیبایی قابل اعتنایی را در ناحیه فرنچ ناخن ها ایجاد می نمایند. این شیوه از انواع کاشت ناخن از زیرمجموعه های کاشت ناخن پودری می باشد.
- بیبی بومر
روش کاشت ناخن بیبی بومر، که در بین بانوان خوش سلیقه ایرانی محبوبیت بسیار زیادی دارد. این روش مانند طراحی فرنچ فرانسوی میباشد ولی در بیبی بومر سر سفید ناخن هایتان با بستر ناخن که به رنگ های صورتی یا گلبهی است، ترکیب می شود. از آن جایی که در این نوع خاص از کاشت ناخن، انتهای آن به رنگ خود ناخن تبدیل میشود و باعث میشود با شد ناخن ها، طراحی بیبی بومر ناخن زیبایی خود را از دست نداده و بسیار طبیعی تر به نظر می رسد. نتیجه ای که به دست می آید، از هر نوع کاشت ناخن دیگری قطعا زیباتر است
- تیپ
این نوع از زیبا سازی ناخن ها، زیر مجموعه کاشت ناخن به شمار نمی آید اما چون در آن از تیپ گذاری به روش موقت استفاده میشود جزئی از لیست کاشت ناخن خواهد بود. در این روش تنها به تیپ گذاری بسنده کرده و بر روی سطح ناخن از لاک ناخن و یا استیکر استفاده می شود، به همین دلیل بسیار کم دوام بوده و تنها در مواردی ضروری مورد استفاده قرار خواهد گرفت
- خب حالا کدام مناسب تره ؟
مواد کاشت ناخن به روش پودر(اکرلیک) باآب و هوای خشک مانند تهران سازگارتر است. در نتیجه باعث بهتر ماندن مواد کاشت ناخن می شود.
اگر شما ناخنی ظریف و براق می خواهید، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج می برید و اگر بدون استفاده از دستکش شستشو زیادی در روز انجام می دهید می توانید بدون هیچ ضرری از کاشت ژل استفاده می کنید.(کاشت ژل با آب وهوای رطوبتی سازگار تر است)
هنوز هیچ دیدگاهی درج نشده است. شما اولین باشید!